Đukić: Svi smo priželjkivali Plzen

Trener Partizana zadovoljan žrijebom

Đukić: Svi smo priželjkivali Plzen

S. Mlaćo

Partizan će u šesnaestini finala Evropske lige odmjeriti snage sa Viktoriom Plzen. U Beogradu nisu nezadovoljni, čak naprotiv vjeruju u svoje kvalitete.

Trener Miroslav Đukić je istakao čak da su u Partizanu priželjkivali upravo tim iz Češke.
"Biće teško, ali smo svi priželjkivali da dobijemo Plzen. Pogotovo što je bilo mnogo težih i većih imena. Česi nam izgledaju pristupačnije. Zadovoljni smo. Verovatno su i oni zadovoljni. Pokazali smo da je nama svejedno da li igramo kod kuće ili na strani. Protiv Videotona smo, na primer, igrali 0:0 na našem stadionu, a onda smo dobili u Mađarskoj sa 4:0. Nema tu problema. Nama je bitno da počnemo dobro, da odemo na gostovanje sa prednošću, pa da tamo odigramo mirnije“, kazao je Đukić za butasport.

"Radi se o ozbiljnoj ekipi. Šanse su 50:50", dodao je trener crno-crnih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti