Duljević: Mađari su nas uzdrmali, moramo savladati Austriju

D. Kurbegović

Iako su naši mladi reprezentativci pretrpjeli bolan poraz u Mađarskoj svi su uvjereni da možemo slaviti protiv Austrije, te se tako ponovo priključiti u borbu za samo vrh.

"Kvalifikacije smo dobro otvorili, ali poraz od Mađarske nas je uzdrmao. Nadam se da ćemo pobijediti Austriji i priključiti se borbi za vrh", za naš portal je izjavio fudbaler Olimpica i mladi reprezentativac naše zemlje, Haris Duljević.

"Čeka nas teška utakmice, no uvjeren sam da ćemo pobijediti. Treba nam pobjeda, a ako ćemo biti realni, Španija je veliki favorit. No, može se i igrati sa njima i nadam se da ćemo konačno izboriti plasman na Evropsko prvenstvo", dodao je Duljević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije