Duljević: Ostajem u Olimpicu i narednu sezonu

Duljević: Ostajem u Olimpicu i narednu sezonu

D. Kurbegović

Nakon što se u medijima pojavila vijest da je najvredniji eksponat kojeg ima Nijaz Gracić u Olimpicu, mladi reprezentativac naše zemlje Haris Duljević na izlaznim vratima kluba s Otoke, kontaktirali smo mladog ofanzivca kako bi saznali pravu istinu.

Za SportSport.ba Duljević je otkrio sljedeće:

"Svasta se piše po našim medijima, a prava i jedina je istina da me Olimpic ne da nikome, a posebno Sarajevu ili Željezničaru. Imam ugovor još godinu dana i vjerovatno ostajem u Olimpicu i narednu sezonu. Ako se pojavi ponuda iz inostranstva koja će zadovoljiti mene i klub onda je moguće da promijenim sredinu", objasnio je 20-godišnji Duljević.

Redove Olimpica je napustilo već nekoliko igrača

"Čuo sam da su pojedinci raskinuli sporazumno ugovor, dok sam pročitao da je Mahir Karić prešao u Sarajevo. Ne sumnjam da će klub angažovati kvalitetne igrače kako bi zamjenili one koji su otišli. Prošlu sezonu smo bili nadomak Evrope i prava je šteta što nismo dobili licencu za igranje u Evropi, ali vjerujem da će se to riješiti ubrzo tako da mi igrači možemo samo razmišljati o terenu i protivnicima koji nam se suprostave", kazao je za SportSport.ba veznjak Olimpica i mladi reprezentativac BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti