Duljević potpisao ugovor s Olimpicom

Duljević potpisao ugovor s Olimpicom

E. Škorić

Osamnaestogodišnji Haris Duljević, inače standardni član juniorskog sastava Olimpica, stavio je paraf na ugovor sa ovim klubom.

Duljević je ugovor potpisao na dvije i po godine. Ovaj mladi fudbaler je nedavno boravio u kampu belgijskog Anderlehta, a radi se o veznom igraču, koji ima odlične fizičke predispozicije i veoma dobro je tehnički potkovan.

U ovosedmičnom ogledu drugih timova Olimpica i Sarajeva u kojem je za Vukove igrala gotovo cijela juniorska ekipa, po mišljenju mnogih Duljević je bio jedan od najboljih pojedinaca na terenu.

U klubu očekuju da će u dogledno vrijeme biti jedan od nosilaca igre sastava s Otoke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.