Duljević: S navijačima do pobjede

Sarajevo u četvrtak počinje evropsku avanturu

Duljević: S navijačima do pobjede

Adnan Beganović

U prvom susretu 2. pretkola Evropske lige Sarajevo će u četvrtak na Koševu snage odmjeriti s norveškim Haugesundom, a za službene stranice kluba o pomenutom duelu govorio je Haris Duljević.

"Očekujem jednu kvalitetnu utakmicu u četvrtak, našu dobru igru, a samim tim i rezultat, koji će nas zadovoljiti. S nestrpljenjem čekamo početak utakmice. Mnogo se radujemo duelu protiv Haugesunda i dat ćemo svoj maksimum, kako bismo prošli u naredno kolo", kazao je Duljević.

Skaut služba Sarajeva, prikupila je mnogo podataka o norvekom klubu, koji su prezentirani igračima.

"Dobili smo zaista mnogo informacija o Norvežanima. Smatram da je dobro što igramo prvu utakmicu pred našim navijačima, na Koševu. Našu šansu vidim u jakom kolektivu kojeg imamo. Vjerujem, da ćemo svi biti na željenoj razini", rekao je Duljević.

Jako bitnu ulogu u četvrtak igrat će i navijači. Kako govori Duljević, podrška sa tribina bit će od velike pomoći našim igračima.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Navijači su naša najveća podrška. Kada vidimo puno tribine, jednostavno, dobijemo ogromnu motivaciju i želju za pobjedom", dodao je Duljević.

Sarajevo svoju evropsku epizodu ovog ljeta započinje protiv norveškog Haugesunda u četvrtak, 17. jula, sa početkom u 21 sat.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.