Duljevića prati sve više klubova

Durak i Torlak na meti Bugara i Šveđana

Duljevića prati sve više klubova

Adnan Beganović

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Olimpica, te jedan od najboljih igrača Premijer lige, Haris Duljević, u januarskom prelaznom roku bi mogao napustiti redove najmlađeg sarajevskog premijerligaša.

Najmlađi sarajevski premijerligaš jedno je od najprijatnijih iznenađenja dosadašnjeg dijela sezone, a dobre igre Vukova nisu ostale nezapažene, pa se brojni igrači ovog kluba povezuju sa evropkim klubovima.

Najviše ponuda, prema informacijama do kojih smo došli iz izvora bliskih klubu, ima Haris Duljević, kojeg prati Dinamo, te jedan od portugalski klub, kao i kineski Shandong Luneng.

Ponude koje su došle na adresu Olimpica su za naše uslove fenomenalne, tako da će Duljević najvjerovatnije već u januaru napustiti Vukove.

Međutim, to nije sve. Ponude imaju i Dženan Durak, koji će najvjerovatnije preseliti u Bugarsku, te Sedin Torlak, koji bi karijeru mogao nastaviti u Švedskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.