Dumić: Glasinac je zasluženo trijumfovao

Vlasenica poražena od Glasinca

Dumić: Glasinac je zasluženo trijumfovao

D. Vejo

Ekipa Vlasenice poražena je u sklopu četvrtog kola Druge lige Republike Srpske grupa Istok, na gostovanju protiv Glasinca rezultatom 2:0 (0:0).

Domaća ekipa je bila konkretnija tokom prvog dijela meča, ali mreže su mirovale. Međutim, u drugom poluvremenu, Vlaseničani su doživjeli blag pad u koncentraciji što je domaćin iskoristio i postiga dva pogotka. Povodom ovog poraza, pričao je jedan od aktera gostujuće ekipe.

"Nismo zadovoljni igrom i zalaganjem na terenu. Prepustili smo domaćinu inicijativu i oni su to znali iskoristiti. Smatram da je na ovoj utakmici do izražaja došlo iskustvo koje su imali igrači Glasinca u odnosu na naš mlad tim. Čestitamo protivniku na zasluženoj pobjedi", kazao je za SportSport.ba fudbaler Vlasenice, Milan Dumić.

U petom kolu, Vlasenica će dočekati na svom terenu ekipu Mladosti iz Gacka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi