Za SportSport.ba nakon utakmice

Đumić: Imao sam tremu, želio sam što bolje odigrati

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine savladala je danas Albaniju sa 2:1 u prijateljskom meču u Elbasanu.

Svoj debi u dresu bh. reprezentacije danas je upisao Dario Đumić koji je odigrao dosta dobar meč. Nakon utakmice Đumić je za SportSport.ba izjavio da je najbitnije da je naš tim upisao pobjedu protiv Albanije.

"Sretan sam zbog pobjede. Mislim da je najbitnije da smo pobijedili. Bilo je treme jer je prvi meč i želio sam da odigram što bolje. Kada je počela utakmica to je prestalo i igrao sam kao uvijek. Normalno je da bude treme i to je dobro. Kada nema treme pred utakmicu onda nije to to", rekao je Đumić nakon utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi