Dunga kritikovao reprezentativce Brazila

Novi selektor Brazila o svojim igračima

Dunga kritikovao reprezentativce Brazila

Novi selektor Brazila, Carlos Dunga, kritikovao je pojedini reakcije reprezentativaca svoje domovine tokom Svjetskog prvenstva. 

Na udaru novog selektora bio je golman Julio Cesar, ali i ostatak ekipe. Dungi su zasmetale suze na licu bivšeg golmana Intera nakon pobjede nad Čileom u osmini finala Svjetskog prvenstva. 

"To je bila ružna scena. Mi smo šovinisti koji žive sa uvjerenjem da muškarci ne treba da plaču," rekao je Dunga i osvrnuo se na podršku povrijeđenom Neymaru: 

"Ako idemo u rat, ne treba da žalimo za onima koje smo izgubili. Potrebno je da se podrže oni koji su ih zamijenili," rekao je Dunga. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.