Dunga stao u odbranu Mela i Diega

Nakon kritika u talijanskim medijima

Dunga stao u odbranu Mela i Diega

Adnan Beganović

Nakon serije loših rezultata Juventusa, talijanski mediji kao glavne krivce za iste proglasili su brazilski dvojac, Diego-Melo, što se niakako nije svidjelo seletoru Brazila, Carlosu Dungi.

"Ako ćemo već nekoga okrivljavati, onda to svakako nisu Brazilci, oni su žrtve, ne krivci", rekao je Dunga za Corriere dello Sport te dodao:

"Felipe kao i Diego prolazi kroz težak period prilagodbe. Nikada nije lako kada se priključite novoj momčadi. Uostalom, oni moraju igrati na svojim pravim pozicijama. Ima vremena da se obojica vrate na pravi put i siguran sam da će se i oni i Juventus vratiti pobjedama nakon praznika."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti