Dunnea ipak čeka duža pauza

Dunnea ipak čeka duža pauza

Midhat Šljivak

Iako se u prvih mah činilo kako će štoper Aston Ville Richard Dunne sa terena odsustvovati mjesec dana, povreda ramena koju je zadobio u susretu sa Manchester Cityjem je ipak ozbiljnije prirode, pa će Irac pauzirati više od dva mjeseca.

Dunne je u dvoboju protiv Građana iščašio rame u jučerašnjem porazu njegovog tima na Villa Parku od 1:0, a njegova povreda je samo jedna u nizu u ekipi Aston Ville.

Menadžer tog tima Alex McLeisch ranije je tokom nedelje ostao i bez Ciarana Clarca koji je na treningu povrijedio koljeno.

Aston Villa je trenutno na 15. mjestu Premiershipa sa 28 bodova iz 25 odigranih kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.