Stoper Sarajva se nada čudu

Dupovac: Možda čak iznenadimo Borussiju

Stoper Sarajeva Amer Dupovac smatra da njegov klub može prirediti iznenađenje u play-offu Evropske lige protiv Borussije Moenchengladbach.

Sarajevo je nakon velike pobjede u Atini protiv Atromitosa gostovalo Borcu u Banjoj Luci u sklopu drugog kola BHT Premijer lige BiH. Izabranici Dženana Uščuplića odigrali su fantastičnu utakmicu, te su slavili rezultatom 3:1.

“Mogu reći da sam očekivao da će biti teška utakmica, da će Borac pružiti veći otpor. Svi znamo koliko znače tri boda u Banjoj Luci. Meni je ovo prvi put da sam pobijedio Borac u gostima”, rekao je Dupovac za SportSport.ba, dodavši:

“Sedam dana pauze će nam dobro doći jer smo imali dosta teških utakmica u kratkom roku. Pokušat ćemo da se što bolje spremimo za nove utakmice”.

“Biće nam čast igrati s velikim protivnikom kakva je Borussia i mislim da smo zaslužili ovo. Sve je moguće na punom Koševu pred našim navijačima jer će biti sjajna atmosfera. Željno iščekujemo taj meč, a možda čak iznenadimo Borussiju”, dodao je Dupovac. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.