Dupovac: Nadam se nastavku pozitivnog niza

Kapiten Sarajeva

Dupovac: Nadam se nastavku pozitivnog niza

Midhat Šljivak

Kapiten FK Sarajevo Amer Dupovac vjeruje da će bordo tim seriju pozitivnih rezultata nastaviti i narednog vikenda na gostovanju kod Slobode u Tuzli.

Sarajevo je u sjajnoj seriji. Bordo momci igraju odlično, a sa sjajnim igrama žele nastaviti i u Tuzli.

"U nedjelju igramo zadnju utakmicu u ovoj polusezoni. U pozitivnom smo nizu i nadam se da ćemo isti nastaviti i u Tuzli. Sigurno je da utakmica protiv Slobode neće biti jednostavna. Sloboda je na domaćem teren jak protivnik i moraćemo dati svoj maksimum kako bi ostvarili jedan dobar rezultat", istakao je Dupovac, te je dodao:

"Posljednji put smo gostovali na Tušnju na početku proljetnog dijela sezone 2011/12 i zabilježili smo pobjedu. Imali smo tada terensku nadmoć, iako je Sloboda i tada bila opasna i imala nekoliko dobrih šansi. Ipak, zasluženo smo slavili i smatram da će utakmica u nedjelju biti dosta slična našoj posljednjoj u Tuzli", rekao je Dupovac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.