Defanzivac Sarajeva pred duel sa Željezničarom

Dupovac: Neka bude 3:2 za Sarajevo

FK Sarajevo sutra će na stadionu Asim Ferhatović Hase ugostiti gradskog rivala FK Željezničar u revanš susretu četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine. 

Bordo tim je u prvom susretu odigranom na stadionu Grbavica 12. marta remizirao, a susret je završen rezultatom 1:1. Izabranici Roberta Jarnija imaju prednost gola u gostima, ali i pored toga defanzivac ekipe sa Koševa smatra kako u derbiju Sarajevo nije favorit i kako u utakmicama Sarajeva i Željezničara nema favorita. 

"Kao što je šef rekao imamo pozitivan rezultat, ali to u derbiju ne znači ništa. To je utakmica u kojoj nema favorita. Ja mogu samo obećati da će momci dati sve od sebe na terenu da prođemo dalje. Neka rezultat bude 3:2," rekao je Dupovac i dodao: 

"Sigurno da su nam ove dvije utakmice mnogo značile da se podignemo, jer u prve tri utakmice nismo imali pobjedu. Bilo je malo nervoze, ali sada je sve lakše. Ulazimo spremni u utakmicu i dat ćemo sve od sebe. Šira klupa može presuditi, ali to ne mora ništa značiti," rekao je Dupovac. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.