Dupovac: Očekujem dobre igre u Evropi

Fudbaleri bosanskohercegovačkog viceprvaka, FK Sarajevo, jučer su krenuli s pripremama za novu sezonu gdje ih osim domaćih očekuju i nova evropska iskušenja.

Na prozivci se pojavio i Amer Dupovac, defanzivac od kojeg se mnogo očekuje, pogotovo nakon odlaska Sedina Torlaka.

"Nakon deset dana krećemo s radom. Malo smo se odmorili i spremni dočekujemo pripreme. Do prve utakmice  ima manje od mjesec dana, tako da moramo zasukati rukave kako bismo evropske ispite dočekali što spremniji", za SportSport.ba kaže Amer Dupovac.

"U ovom trenutku se ne želim zamarati tranferom, koncentrisan sam na Sarajevo. Prošle godine smo dobro igrali u Evropi i nadam se da ćemo nastaviti s dobrim partijama i u ovoj sezoni", dodao je Dupovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.