Kapiten bordo tima pred revanš susret sa Borussijom

Dupovac: Trebamo ponoviti utakmicu sa Koševa

Izabranici Dženana Uščuplića u četvrtak će u okviru revanš susreta Play Offa Evropske lige odmjeriti snage sa Borussijom Mönchengladbach. 

Prvi duel odigran u četvrtak na stadionu Asim Ferhatović Hase završen je pobjedom Borussije rezultatom 3:2. Pred revanš susret na Borussija Parku održana je press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio kapiten ekipe sa Koševa, Amer Dupovac.

"Prva utakmica je završena negativnim rezultatom za nas. Na nama je da ponovimo utakmicu sa Koševa, gdje smo odigrali jako dobru utakmicu i mislim da možemo napraviti dobar rezultat," rekao je Dupovac.

"Mislim da Hrgota nije ostavio veliki utisak i pored dva gola. Polušpic je bio opasniji od njega," kaže Dupovac. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.