Dupovac: Uz isti pristup prolazimo Zetu

"Niko se nije nadao da ćemo u 15. minutu voditi sa 2:0"

Dupovac: Uz isti pristup prolazimo Zetu

A. Haznadarević

Mladi reprezentativac BiH i stoper FK Sarajevo Amer Dupovac prezadovoljan je sinoćnjom predstavom svoje momčadi, te se nada da u narednim duelima ne bi trebalo biti problema, ako njegova ekipa pokaže jednako ozbiljan pristup kao u prethodna dva susreta.

U izjavi za SportSport.ba, Dupovac je priznao da se niko se od igrača i stručnog štaba nije nadao vodstvu od 2:0 u petnaestoj minuti, te je sa dozom respekta govori o Zeti, kao sljedećem protivniku naše momčadi.

"Utakmicu smo dobro otvorili, napravili pritisak na početku i to nam se isplatilo sa dva rana pogotka. Malo nas je poremetio dosuđeni penal, ali u drugom poluvremenu smo pokazali da smo sinoć bili bolja ekipa od Levskog", kaže mladi defanzivac, te istiće da su on i njegovi saigrači dobili veliki poticaj nakon eurogola Husejinovića:

"Eurogol Saida nam je dao još više snage da izdržimo ovih 90 minuta. Uz podršku naših navijača, nismo smjeli ispustiti prednost i na kraju smo slavili zajedno", istakao je Dupovac, koji se zatim osvrnuo na narednog protivnika tima sa Koševa, crnogorsku Zetu:

"O Zeti jos nismo ništa pričali, ali sigurno da je kvalitetna ekipa čim je došla u 3. pretkolo. Ne smijemo ih potcjeniti i nadam se da ćemo ih proći sa pristupom kao u ove dvije utakmice i uz podršku navijača", zaključio je odlični stoper bordo momčadi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.