Durak: Igrat ćemo važnu ulogu i u Premijer ligi i u Kupu BiH

Vukovi se pripremaju u Antalyji

Durak: Igrat ćemo važnu ulogu i u Premijer ligi i u Kupu BiH

Olimpic je ostvario novi trijumf na pripremama u Antalyji. Izabranici Faika Kolara pogotkom Harisa Duljevića porazili su rumunskog prvoligaša Temišvara.

„Rezultat u ovim utakmicama nije najvažniji, ali je sigurno lijep osjećaj pobijediti tim koji igra u dosta kvalitetnoj ligi,“ kaže vezni igrač Olimpica Dženan Durak.

Olimpic je jesenji dio sezone završio na šestom mjestu sa 32 boda, a apetiti su angažmanom zvučnih pojačanja tokom zimske pauze sigurno još više narasli.

„Posložila se odlična ekipa koja kvalitetom može svakome parirati u Premijer ligi. Dobro smo se pripremili i bez sumnje ćemo na proljeće igrati važnu ulogu kako u prvenstvu, tako i u Kupu BiH.“

Olimpic posljednji meč u Turskoj igra u srijedu protiv ukrajinskog Volina, a povratak u Sarajevo planiran je za subotu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.