Durak: Neće biti problema protiv San Marina
Semir Bukvić i Dženan Durak u San Marinu

BiH apsolutni favorit

Durak: Neće biti problema protiv San Marina

Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će na stadionu Olimpico odigrati prvu utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv San Marina. Dženan Durak, napadač Olimpica, kaže da ne bi trebalo biti problema u pohodu na tri boda.

Naši mladi reprezentativci su jučer doputovali u San Marino gdje su odradili do sada dva treninga. Vlado Jagodić je imao veoma malo vremena da uigra svoje izabranike, no Durak ističe da neće biti problem doći do tri boda.

"Atomosfera je odlična. Dugo smo putovali, tako da smo umorni, potreban nam je dobar odmor. Nismo imali dosta vremena da se uigramo, ali dosta igrača se već od ranije poznavaje. Tako da ne bi trebalo biti problema", rekao je Durak za SportSport.ba, dodavši:

"Što se tiče igrača, svako ima zavidan kvalitet, što se vidjelo na treninzima. Mislim da ćemo kao ekipa stajati veoma dobro na terenu, tako da očekujem pobjedu u ovoj utakmici. Ono što je najbitnije, jeste da selektor neće imati nikakvih kadrovskih problema".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.