Durak: Nemam pravo na kiks kod kuće

19-godišnji napadač Vukova se nada boljim rezultatima

Durak: Nemam pravo na kiks kod kuće

Sutra će Olimpic ugostiti Slobodu na Koševu po drugi put ove sedmice, a sada će odigrati utakmicu u okviru 13. kola Premijer lige. Mladi napadač Vukova, Dženan Durak u razgovoru za naš portal ističe kako više nemaju pravo na kiks kod kuće.

"Ne iskorostimo šanse u prvom poluvremenu i onda primimo onakav gol kakav se vrlo rijetko prima. Mada, najbitnije je da smo pokazali karakter i veliku želju za pobjedom. Imamo revanš gdje ćemo pokušati ovo popraviti", osvrnuo se Dženan Durak na kup utakmicu protiv Slobode.

Olimpic je do sada upisao samo dvije domaće pobjede i ukoliko žele izboriti dobar plasman na kraju sezone, moraju savladati Slobodu u nedjelju.

"Idemo na pobjedu i ništa drugo ne dolazi u obzir. Ukoliko želimo da napravimo dobar plasman nemamo više pravo na kiks kod kuće", rekao je bivši član Freiburga za SportSport.ba, te se osvrnuo na navijače kojih činjenica je nema mnogo, ali su veoma vjerni Vukovima:

"Navijači su veoma bitni, činjenica je da ih nemamo mnogo, ali moram reći da me iznenađuju. Uvijek su tu da nas bodre i veoma sam im zahvalan."

Mehmed Janjoš je naslijedio Edina Prljaču na klupi Olimpica, a u dosadašnje tri utakmice koliko je vodio ovu ekipu, nje uspio ostvariti pobjedu.

"Atmosfera u klubu je sjajna. Trener Janjoš se brzo uklopio. Odmah smo se na njega navikli, a i on na nas. Nadam se da ćemo sada krenuti sa ostvarivanjem dobrih rezultata", rekao je za kraj razgovora 19-godišnji napadač sarajevske ekipe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.