Durak: Od subote mislimo o Sarajevu

Mali sarajevski derbi

Durak: Od subote mislimo o Sarajevu

Sa velikim optimizmom ušao je Olimpic u proljetni dio sezone u Premijer ligi, ali su Vukovi pali već na prvoj prepreci. Velež je bio neugodan protivnik i u rezultatskom smislu bolji za jedan gol. 

„Nismo odigrali na svom nivou. Mnogo bolje je sve izgledalo tokom priprema. Velež je jednu od svojih prilika iskoristio, dok smo mi zakazali,“ kaže vezni fudbaler Olimpica Dženan Durak.

U narednom kolu Olimpic će u goste gradskom rivalu, Sarajevu. Bordo tim jedna je od rijetkih ekipa koja je jesenas nadigrala Olimpic. Durak se nada da će uslijediti slatka osveta.

„Od subote razmišljamo o Sarajevu i gostovanju na Koševu. Protivnik je slično nama imao neuspješno otvaranje polusezone, pa bi im novi kiks sigurno dodatno zakomplikovao stvari i pokvario atmosferu. Zbog toga su pod većim pritiskom, a i zbog prednosti domaćeg terena. Mi kao gosti igramo bolje ove sezone, pa se nadamo još jednom pozitivnom rezultatu,“ optimista je Durak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti