Durak: Pojačanja su odlična

Olimpic na pripremama u Fojnici

Durak: Pojačanja su odlična

Olimpic se nalazi na pripremama u Fojnici gdje će ostati do 14.07. Vukovi su trebali jučer igrati pripremnu utakmicu protiv UNIS-a, ali ekipa iz Vogošće nije došla, tako da je tim Mehmeda Janjoša odigrao trening utakmicu.

Na trening utakmici pobijedila je prva ekipa Olimpica, a golove su postigli Admir Raščić i Almir Pliska. Dženan Durak, napadač Vukova, u razgovoru za naš portal ističe da treninzi prolaze u najboljem redu i da je ekipa u dobrom stanju.

"Ono što je najbitnije svi smo zdravi. Treninzi prolaze u najboljem redu. Ekipa je u dobrom stanju i uigravamo se. Momci koji su pojačali Olimpic su odlični. Siguran sam da mogu dosta doprinijeti našem timu. Trebamo samo još malo da se uigramo", rekao je Durak za SportSport.ba, osvrnuvši se na narednu sezonu:

"Želimo biti među četiri ekipe naredne sezone. Mislim da možemo doći do toga. Ekipa ima kvalitet za to, pogotovo sa novim igračima koji su pojačali naš tim".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.