Durak produžio sa Olimpicom

Durak produžio sa Olimpicom

Dženan Durak, mladi reprezentativac BiH, danas je potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpicom. 

Durak je bio veoma bitna karika u sastavu Vukova, ali je zbog povrede sa terena odsustvovao gotovo devet mjeseci. Povreda je prošlost, a u posljednje vrijeme lagano zauzima svoje mjesto u timu.

 

Aktuelni ugovor ističe mu tokom ljeta, pa u premijeligašu s Otoke nisu ništa prepustili slučaju. Durak je produžio vjernost na još dvije godine.

 

"Drago nam je da smo nakon Miloša Vidovića i Harisa Harbe, uspjeli sa još jednim kvalitetnim igračem produžiti saradnju. Dogovor je postignut na obostrano zadovoljstvo i očekujemo da će Durak u budućnosti biti jedan od važnijih igračla za naš tim", kaže Nermin Demirović, direktor Olimpica.

 

U Olimpicu su se osvrnuli i na praksu prema kojoj sve češće pojedini igrači vežu za Olimpic.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

-Već smo se navikli na to da smo postali atraktivni za igrače, pa se svakih malo pojavi neko novo ime. Sada se u medijima pojavila informacija da smo sve dogovorili sa Milošem Galinom iz Gračanice. Uz svo poštovanje prema tom momku, moram naglasiti kako nismo upoznati s njegovim kvalitetima – naglašava Demirović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti