Duraković: Imam ponuda, no želja mi je igrati za Velež

Duraković: Imam ponuda, no želja mi je igrati za Velež

O. Lekić

Dženan Duraković dio matičnog Veleža nije već više od godinu dana. Zbog neslaganja sa tadašnjim šefom stručnog štaba Mirzom Varešanovićem bio je primoran zatražiti ispisnicu, ali od tada do danas nije mu za rukom pošlo vratiti se makar je to njegova najveća želja.

Nakon Veleža Duraković je sa uspjehom nastupao u Kaknju u dresu Rudara te jesenas u Travniku, ali je uvijek priželjkivao poziv iz Veleža.

"Svima je poznato koliko ja volim Velež i koliku imam želju vratiti se. Trener Rahimić mi je rekao da bi me rado vidio u dresu Veleža, ali je moj povratak stopiran", kaže Duraković, te dodaje:

"U Kaknju i Travniku sam dobro prihvaćen, ali je jedino zadovoljstvo igrati za Velež. Nadam se da ću se sigurno jednog dana vratiti. Prije nekoliko dana kontaktirala su me dva kluba iz Premier lige i nije isključeno da uskoro ponovo odem van Mostara, iako bih najsretniji bio kada bih ostao ovdje i igrao za voljeni klub."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.