Šef stručnog štaba Željezničara pred duel sa Mladosti

Đurbuzović: Hendikep je izostanak Stanića i Selimovića

FK Željezničar sutra će u okviru 27. kola BHT Premijer lige na Grbavici dočekati Mladost iz Velike Obarske. 

Plavi će sutra pokušati nastaviti niz dobrih rezultata, a šef stručnog štaba ekipe sa Grbavice još jednom je istakao kako ne razmišlja o narednim duelima, te da je koncentrisan samo na duel sa ekipom iz Velike Obarske. 

"Mi od prvog dana idemo od utakmice do utakmice i ne bavimo se računicama. Okrećemo se sutrašnjem duelu protiv ekipe koja je rasterećena i osigurala je opstanak. Nadamo se da ćemo se navijačima na podršci zahvaliti pobjedom. Svraka nije trenirao tri dana, ali će biti u konkurenciji za utakmicu," rekao je Đurbuzović i dodao: 

"Veliki je hendikep neigranje Stanića i Selimovića. Na desnom bočnom imamo Benjamina Čolića koji može zamijeniti Stanića. Velika je stvar što se on vraća u konkurenciju," rekao je Đurbuzović.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.