Trener Plavih zadovoljan

Đurbuzović: Hvalospjevi za moje igrače

Željezničar je danas razbio Olimpic u malom sarajevskom derbiju (4:1), a prezadovoljan igrom svog tima je bio trener Plavih s Grabavice Dino Đurbuzović.

"Prije svega čestitam igračima na maksimalnom zalaganju protiv tima kojeg smo se plašili. Znali smo da imaju jaku ekipu. Otvorili smo dobro utakmicu, nismo iskoristili dvije prilike, da bi nas Olimpic iznenadio golom. Tim golom je došlo do panike, ali smo se uspjeli vratiti. Drugo poluvrijeme je bilo drugačije. Napravili smo rokade i došli do pobjede. Čestitam Olimpicu na korektnoj igri, a mojim igračima samo hvalospjevi", istakao je Đurbuzović, te je dodao:

"Mislim da je sada veći broj igrača u konkurenciji, pravimo rokade zbog povrijeđenih fudbalera. Igrači tako daju maksimum, a uz podršku navijača i naš mentalitet imali smo prednost nad FK Olimpic danas. Zadovoljan sam", rekao je Đurbuzović nakon meča.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.