Đurbuzović nakon derbija: Čist penal nam nije dosuđen

Trener Plavih razočaran

Đurbuzović nakon derbija: Čist penal nam nije dosuđen

M. Šljivak

Željezničar nije odbranio titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Remijem u velikom derbiju sa Sarajevom, titula seli u Mostar kod Zrinjskog, a ljut je nakon meča bio trener Plavih Dino Đurbuzović.

Smatra kako je njegov tim oštećen u ovom meču..

"Mislim da ne treba puno pričati o suđenju, ali mislim da smo oštećeni za čist penal. Znam da je ovaj rezultat nepopularan, ali smo gledali jako dobru utakmicu. Na trenu je sve bilo jako dobro, kao i na tribinama", rekao je Đurbuzović nakon meča.

Željo u narednom kolu gostuje u Prijedoru ekipi Rudara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije