Đurbuzović: Olimpik vode ozbiljni ljudi, koji znaju šta hoće i želim da ispune zacrtane ciljeve

Više nije trener sarajevskog tima

Đurbuzović: Olimpik vode ozbiljni ljudi, koji znaju šta hoće i želim da ispune zacrtane ciljeve

E. Čaušević

Hajrudin Dino Đurbuzović više nije trener sarajevskog Olimpika nakon što je danas dogovoren sporazumni raskid ugovora.

Đurbuzović je na klupu Olimpika stigao umjesto Mirze Varešanovića prije nekoliko mjeseci, ali se nije dugo zadržao na Otoci. Olimpik i Đurbuzović su dogovorili raskid saradnje nakon pet utakmica na kojima je ovaj tim upisao dvije pobjede, dva remija i jedan poraz.

"Istina je, sporazumno smo se rastali, a sutra ćemo da tako to kažem, sve i ozvaničiti", kaže Đurbuzović i dodaje da mu je zadovoljstvo što je dio trenerske karijere proveo u Olimpiku i sarađivao sa ljudima koji vode ovaj klub.

"Zahvalio bih se svima na saradnji, od igrača do ljudi koji vode klub. Radi se o ljudima koji imaju viziju, koji znaju šta hoće i siguran sam da će ciljevi biti ostvareni. Zadovoljstvo mi je bilo raditi u Olimpiku, a u trenerskom životu je to tako. Olimpiku i ljudima koji vode ovaj klub želim sve najbolje, a do kraja sezone ću biti iskreni navijač. Ovdje se pokušava napraviti jedna lijepa priča i ne vidim kako se može zaustaviti. Svom nasljedniku želim sve najbolje kao i igračima sa kojima sam sarađivao", zaključio je Đurbuzović za SportSport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi