Đurbuzović: Pobjeda je najbtinija

Željo preokretom do bodova

Đurbuzović: Pobjeda je najbtinija

Trener Željezničara Dino Đurbuzović vodio je plave u večerašnjem derbiju sa Čelikom, zato što je menadžer Želje Amar Osim suspendovan.

Nakon susreta u kojem je Željezničar slavio pobjedu nad Čelikom i to nakon preokreta, Đurbuzović je bio prilično zadovoljan igrom svojih izabranika.

"Čelik se pokazao kao i više nego dobra ekipa i mi moramo biti zadovoljni što smo uspjeli doći do pobjede i nova tri boda. Prvo smo poluvrijeme odigrali katastrofalno, ali smo u drugom pokazali da možemo. Neki će možda reći da je ovaj rezultat i nezaslužen, ali mislim da je nama najvažnije osvajanje nova tri boda. Ključno u ovoj utakmici su bile naše izmjene, koje su nam i donijele pobjedu", kazao je Đurbuzović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije