Đurđević: Ne svetim se nikom, ali proključat ću u derbiju

Napadać Partizana

Đurđević: Ne svetim se nikom, ali proključat ću u derbiju

D. Vejo

Napadač Partizana mladi Uroš Đurđević pun je pogodak rukovodstva crno-bijelih ove sezone.

Prve fudbalske korake, načinio je u ljutom komšijskom klubu, Crvenoj zvezdi. Ali kako kaže, ne gaji nikakve emocije prema crveno-bijelom dresu. 

Tokom prošlog prelaznog roka, upravo se Đurđević spominjao kao nova akvizicija tima iz Ljutice Bogdana, kad ono eto ga na JNA. Razlog zbog kojeg nije prešao u Zvezdu, te o dolasku u Partizan, objasnio je upravo mladi centarfor.

"Nisu me željeli. Šta ja tu mogu. Ja uvijek dajem svoj maksimum na utakmicama te želim što bolje igrati. Ovo nije osveta ali proključat ću u derbiju. Želim voditi glavnu riječ", kazao je Đurđević.

U prvom dijelu Super lige Srbije, Đurđević je postigao devet pogodaka, što ga stavlja na petu poziciju liste strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti