Đurđević: Sezonu želimo završiti časno i pošteno

Napadač Partizana optimističan

Đurđević: Sezonu želimo završiti časno i pošteno

D. Vejo

Fudbalerima Partizana potrebna su još četiri boda iz predstojeća dva kola kako bi podigli pehar namijenjen šampionu Srbije

Crno-bijeli moraju biti oprezni u predstojećim duelima, jer nekolicini igrača prijeti suspenzija ukoliko dobiju žuti karton. Najviše se to odnosi na udarnu iglu tima iz Humske Uroša Đurđevića koji je do sada postigao čak 22 gola, dok je njegov kolega u napadu Leonardo 21.

"Tek sada nas čekaju pravi izazovi. Idemo na veoma neugodno gostovanje u Niš, ekipi Radničkog. Vjerujem da možemo ostvariti dobar rezultat i tako mirno dočekati posljednje kolo", poručio je Đurđević.

U posljednje vrijeme mnogo se priča o tome kako Partizan "vara" u prvenstvu, u smislu namještanja utakmica.

"To su neboluze. Ali, ko gubi ima pravo da se ljuti. Mi sezonu želimo završiti časno i pošteno", dodaje on.

Partizan će 27. maja u finalu Kupa Srbije svoja koplja ukrstiti sa Crvenom zvezdom, što će biti 155. po redu vječiti derbi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi