Durgutović: Bili smo blizu pobjede

Zvijezda donijela bod iz Trebinja

Durgutović: Bili smo blizu pobjede

Zvijezda iz Gradačca možda ima i najviše razloga za zadovoljstvo nakon odigranog 12. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Gradačačani su gostovali na Policama kod vrlo neugodnog Leotara, a kući su se vratili sa bodom, koji može puno značiti u borbi za opstanak.

"Iskren da budem, mi smo došli po sva tri boda u Trebinje i malo nam je nedostajalo da u tome i uspijemo. Savić je pred kraj utakmice pogodio stativu, a da je pogodio gol, mi bi ispunili svoje želje. Ipak, ja sam prezadovoljan i sa ovim bodom, koji nam može mnogo značiti u nastavku prvenstva", rekao je trener Zvijezde Amir Durgutović.

Zvijezda se i dalje nalazi u opasnoj zoni ispadanja. Nakon 12 odigranih kola tim iz Gradačca se nalazi na 14. mjestu na tabeli, sa 11 bodova, a u narednom kolu na svom stadionu Banja Ilidža Gradačačani dočekuju zenički Čelik.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti