Đurić: Očekuje nas teška utakmica protiv Japana

Igrači odradili trening u Osaki

Đurić: Očekuje nas teška utakmica protiv Japana

Edmir Škorić

Bh. reprezentacija je danas u Osaki odradila trening pred finale Kirin kupa protiv Japana.

Naša reprezentacija je pobijedila Dansku na penale u polufinalu, a u finalu će u utorak odmjeriti snage s domaćim Japanom.

Milan Đurić bio je dvostruki strijelac protiv Danske i on je jedan od naših glavnih aduta protiv Japana.

„Odradili smo još jedan trening, spremamo se za finalnu utakmicu sa Japanom. Atmosfera u ekipi je odlična. Sretni smo zbog pobjede protiv Danske i sada mislimo samo na naredni susret. Japan je jaka ekipa što su pokazali u utakmici sa Bugarskom gdje su ubjedljivo pobijedili. Biće teška utakmica, ali mi očekujemo pobjedu", rekao je Đurić za nfsbih.ba.

Debitant u reprezentaciji Zvonimir Kožulj se nada pobjedi na turniru: „Stručni štab je za nas, koji nismo igrali juče pripremio intenzivan i zanimljiv trening. Dobro smo radili. Očekuje nas zanimljiv susret protiv domaćina koji je sigurno motiviran. Mi ćemo dati sve od sebe da u narednoj utakmici ostvarimo dobar rezultat i osvojimo Kirin Kup.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi