Đurić: Osvojiti do kraja što više bodova

Nije bio razočaran

Đurić: Osvojiti do kraja što više bodova

S. Mlaćo
Radnik je danas poražen na Grbavici.

Nakon prvog dijela bilo je 0:0, gosti su imali nekoliko kvalitetnih prilika, no pred kraj poklekli.

“Takmičarska utakmica, vidjela se borba kod obje ekipe. Bilo je tu dobrih poteza, nadam je nedostajalo, ali i Želji završnica u prvom dijelu. Željo je otvorio drugi dio na najbolji način, golom, a mi smo imali šansu koja je mogla biti svirana kao penal. Čestitam momcima, čestitam Željezničaru i želim puno sreće u nastavku“, kazao je Velibor Đurić.

O borbi za opstanak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Imamo još dva  kola pa pauza. Na nama je da se borimo, da osvojimo što više bodova, to je neka realnost. Dešavaju se u klubu pozitivne stvari, momci dobro rade i treniraju“.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi