Đurić predstavljen u novom klubu: Konačno sam obukao ovaj dres!
Nakon godinu i po bh. napadač je napustio Bristol City i vratio se u Italiju

Potpisao za Salernitanu

Đurić predstavljen u novom klubu: Konačno sam obukao ovaj dres! · Zvanično

M. Šljivak

Bh. fudbaler Milan Đurić (28) vratio se u Italiju.

Nakon godinu i po Đurić je napustio engleski Bristol City i potpisao je ugovor sa italijanskim drugoligašem Salernitanom.

Danas je bh. napadač zvanično predstavljen u novom klubu, a Đurić je istakao veliko zadovoljstvo što je konačno član ovog tima.

"Sretan sam što sam konačno oblačim ovaj dres. Imao sam dosta ponuda, ali nikad nisam imao sumnje u izbor kluba. Samo sam želio u Salernitanu. Pregovori su bili naporni i srećom je sve je završilo jako dobro. Znam da je ovo velika prilika u mojoj karijeri i nadam se da ću se pokazati na najbolji mogući način", rekao je Đurić.

Bh. napadač se tako nakon kratke epizode u Championshipu vratio u Italiju gdje ima veliko iskustvo igranja, posebno u Seriji B gdje će igrati i naredne sezone.

Prethodno je promijenio veliki broj klubova, a igrao je za Cesenu, Parmu, Ascoli, Crotone, Cremonese, Trapani i Cittadelu.

Top Komentari

Turkovic083
steta, povrede su ga u dovele u to mjesto ali nadati se da ce pokazati dobre igre pa mozda bude neki transfer
14 1
Dybalia iz Donje Rakitnice
Moj Đuriču ako ti ovo uspjeh ti si propao ko kauc
8 11

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi