Đurić vodi Kozaru u Prijedoru

"Idemo se nadigravati"

Đurić vodi Kozaru u Prijedoru

E. Škorić

Poslije poraza od Širokog Brijega, fudbaleri Kozare su i definitvno sebi trasirali put u Prvu ligu RS, a trener Jagodić je napustio klub.

Tako će predstojeća utakmica protiv Rudara biti samo izlet, a Kozaru će na ovom susretu da vodi dosadašnji pomoćnik Vlade Jagodića, Siniša Đurić.

"Naše je da odigramo pošteno do samog kraja sezone. U Prijedor idemo da se nadigravamo i da pokušamo da izvučemo povoljan rezultat", rekao je Siniša Đurić.

Prema nekim informacijama Đurić neće ostati do kraja sezone trener, a na kormilo bi mogao da bude postavljen nekadašnji trener ovog kluba Miloš Pojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije