Đurić: Za Željezničar je najveće pojačanje Osim

Iskusni vezista Radnika pred nedjeljni meč

Đurić: Za Željezničar je najveće pojačanje Osim

Sutrašnjim utakmicama 20. kola nastavlja se takmičenje u Premijer ligi BiH.

Radnik će nastojati već na startu da krene s pozitivnim rezultatima, no neće to biti nimalo lako po tim Mladena Žižovića, jer u Bijeljinu dolazi uvijek neugodni sarajevski Željezničar.

Svjestan toga je i najiskusniji igrač u redovima Radnika Velibor Đurić, međutim istakao je kako se njegov tim u minuloj pauzi dobro pripremio i da juriša na povoljan rezultat.

"Očekuje nas izuzetno teška i neizvjesna utakmica. Željezničar se dosta dobro pojačao i biće nezgodan protivnik. Smatram da je za njih najveće pojačanje povratak Amara Osima na mjesto šefa stručnog štaba", kazao je, između ostalog, Đurić i potom dodao:

"S druge strane, mi smo se pripremili dobro. Trenirali smo kvalitetno u proteklom periodu, oni koji su došli brzo su se uklopili, tako da vjerujem da možemo ostvariti povoljan rezultat."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Radnik i Željezničar na teren će u nedjelju od 14.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi