Duro: Čelik ne zaslužuje da ispadne

Povratnik na Bilino polje iz Šibenika

Duro: Čelik ne zaslužuje da ispadne

Protekla polusezona je za zenički Čelik bila katastrofalna, pa su na Bilinom polju odlučili dovesti nekoliko pojačanja za nastavak takmičenja u Premijer ligi.

Tako je iz redova Šibenika došao Samir Duro koji je u Dalmaciji bio nezadovoljan trenerom.

"Jednostavno sam napustio Šibenik zbog trenera, koji mi nije dao šansu da igram, iako sam je zaslužio. Ja nisam htio da sjedim na klupi u ovom klubu i tako sam se odlučio na odlazak. Želim bivšem klubu sve najbolje, a ja idem svojim putem".

Iz Šibenika Duro je stigao u Čelik kojem ne cvataju ruže.

"Prvenstveno sam se odlučio na povratak u Čelik da im pokušam pomoći da ostanu u ligi. Klub poput Čelika ne zaslužuje da bude na dnu tabele i ja sam uvjeren da će Čelik ostati u Premijer ligi", rekao je novi-stari igrač Čelika, Samir Duro za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.