Đurovski: Razočarali su me igrači i trener Borca

Trener Slavije jako nezadovoljan

Đurovski: Razočarali su me igrači i trener Borca

E. Škorić

Fudbaleri Slavije sutra igraju važnu utakmicu prtoiv Radnika, a nikako da zaborave ni utakmicu u Banjaluci.

U Slaviji su jako nezadovoljni svime što se dešavalo u Banjaluci, kada su izgubili s 2:1 od Borca. Trener Slavije Milko Đurovski imao je šta da kaže na današnjoj presici.

"Ne bih kao trener trebao da komentarišem suđenje. U fudbalu sam od 1977. godine, dugo sam igrao, dugo sam i trener, ali ovo što se desilo u Banjaluci me razočaralo sa sporstke strane. Kad vidite nekog ko neke stvari radi, a borite se 30 ili 40 godina da bude pošteno, ali na ovoj utakmici to nije bilo to. Ako već gledam sportski dio, razočaran sam na igrače i trenera Borca. Trenera treba da bude sramota zbog komentara. Žalosno je da se igrači Borca raduju, da šutiraju loptu prema našoj klupi. Razočaran sam i nadam se da će se nešto riješiti, ali sumnjam u to. Fudbal ovako nema budućnost. Ne mogu da shvatim da se neko raduje pobjedi koja nije sportska", rekao je Đurovski, a zatim se osvrnuo na meč protiv Radnika.

"Igrači su sada još jači. Vjerujem u ove igrače od prvog dana. Imali smo nekih problema, ali to je nevažno. Sutra moramo kao tim da igramo, kao u Banjaluci, ali nažalost... Moji igrači su pobijedili u Banjaluci iako nisu dobili tri boda. Dat ćemo maksimum u sutrašnjoj utakmici protiv Radnika. Moramo pobijediti ovu utakmicu i onda otići na još važniju utakmicu protiv Viteza".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi