Dušan Jevtić novo pojačanje Sarajeva

Iz Duisburga u Sarajevo

Dušan Jevtić novo pojačanje Sarajeva

A. Beganović

Potencijalni mladi reprezentativac koji je karijeru gradio u Njemačkoj, Dušan Jevtić, nova je akvizicija FK Sarajevo.

Jevtić je prije nekoliko trenutaka potpisao dvogodišnji ugovor sa Sarajevom, a za sportSport.ba je istakao da je sretan što dolazi u veliki bosanskohercegovački klub.

"Došao sam u najveći bosanskohercegovački klub i doista sam sretan zbog toga. Sarajevo ima jaku ekipu i ja sam uvjeren da ću se uspjeti nametnuti stručnom štabu, te da ću opravdati ukazano povjerenje", istakao je Jevtić, koji je karijeru gradio u Munchen 1860 i Duisburgu.

"Naš cilj je titula i učinit ćemo sve da obradujemo veliku armiju bodo navijača. Daću sve od sebe kako bih se nametnuo stručnom štabu i kako bih se tako i vratio u mladu reprezentaciju", dodao je Jevtić.

Na kraju dodajmo da postoji realna mogućnost da do kraja prelaznog roka agilna Uprava bordo kluba cpojača momčad s još barem jednim provjerenim fudbalerom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti