Dušan Jevtić raskinuo ugovor sa Sarajevom

Jevtić napustio klub s Koševa

Dušan Jevtić raskinuo ugovor sa Sarajevom

Midhat Šljivak

Dušan Jevtić od danas više nije igrač FK Sarajevo.

Mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine nije dobio puno prilike za igru u dresu tima s Koševa, pa je odlučio zatražiti raskid ugovora. U rukovodstvu bordo tima su mu izašli u susret, te je ugovor s Jevtićem raskinut.

Jevtić je proteklog ljeta u Sarajevo stigao iz ekipe Duisburga, ali se na Koševu nije naigrao. Kod Husrefa Musemića i Roberta Jarnija je odigrao samo šest utakmica u kojima se nije upisao u strijelce. 

Jevtić će tako od danas slobodan igrač i može potražiti novi klub...

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti