Dva gola Diarre u pobjedi Partizana
Nekadašni napadač Zrinjskog igra u sjajnoj formi

Jelen Superliga Srbije, 22. kolo

Dva gola Diarre u pobjedi Partizana

Adnan Beganović

Fudbaleri Partizana rutinski su odradili posao u 22. kolu Jelen Superlige Srbije te goste iz Kule kući ispratili sa tri gola u mreži. 

Partizan je nastavio sa sjajnim partijama u proljetnom dijelu sezone. Danas su sa 3:0 bili bolji od Hajduka iz Kule. Ovom pobjedom partizan je još povećao svoju prednost na tabeli i sada sa sigurnošću možemo reći da samo "čudo" može tim iz Beograda ostaviti bez titule ove godine.

Fantastičnu partiju u dresu Partizana odigrao je nekadašnji fudbaler Zrinjskog iz Mostara, Lamine Diarra, koji je postigao dva gola. Pored Diarre u listu strijelaca upisao se još i Moreira.

Rezultati utakmica 22. kola:
FK Borac Čačak - Javor 1:1
OFK Beograd - Čukarički 2:0
FK Banat - Vojvodina N.S. 0:1
Napredak - Jagodina 1:1
Partizan - Hajduk Kula (3:0)
FK Rad - Crvena Zvezda (sutra)

Poredak: Partizan 50, Vojvodina 39, Crvena Zvezda 38 (-1), Javor 35, Borac 29, OFK Beograd 27, Hajduk Kula 26, Jagodina 25, Napredak 23, Rad 22 (-1), Čukarički 22, Banat 19.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti