Dva gola Husića u remiju Zvijezde 09 i Vojvodine

Prijateljska utakmica

Dva gola Husića u remiju Zvijezde 09 i Vojvodine

Zvijezda 09 nastavlja sa odigravanjem pripremnih utakmica pred nadolazeće izazove u Premijer ligi BiH.

Klub iz Etno sela Stanišići je danas ugostio Vojvodinu, a dvoboj sa novosadskim klubom na kraju je završen neriješenim rezultatom 2:2.

Domaći su bolje otvorili utakmicu, što im se isplatilo već u 11. minuti, kada je za vodstvo Zvijezde 09 pogodio Husić. Vodstvo izabranika Milana Đuričića nije dugo trajalo, pošto je u 29. minuti izjednačio Milojević, što je ujedno bio i posljednji gol u prvom dijelu.

U nastavku utakmice su viđena još dva pogotka. U 69. minuti Zilčić je donio Vojvodini preokret, da bi potom pet minuta prije kraja Husić postigao novi gol za konačnih 2:2.


Prijateljska utakmica:

Zvijezda 09 - Vojvodina 2:2

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zvijezda 09: Lakić, Babić, Filipović, Škahić, Zlatković, Vojnović, Krajišnik, Osmanagić, Asentić, Husić, Huseinbašić.

Vojvodina: Rockov, Antić, Veselinović, Đorđević, Đurić, Stojković, Arsić, Fofana, Okeuhie, Zlomislić, Milojević.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi