Dva gola Kujovića u debiju

Sjajan start mladog napadača

Dva gola Kujovića u debiju

U svojoj prvoj utakmici za Kayserispor, Emir Kujović je postigao dva gola. Turska ekipa je danas odigrala prijateljski susret sa Vitesseom kojeg je savladala sa 5:1.

Vitesse je u 21. minuti poveo sa 1:0 preko Nacera Barazitea, igrača koji se nalazi na posudbi u holanskoj ekipi iz redova lonodonskog Arsenala.

Na početku drugog poluvremena uslijedio je preokret, a dva gola je postigao Kujović. 22-godišnji napadač i nekadašnji mladi reprezentativac Švedske prvi gol je postigao u 48. minuti, da bi potpuni preokret Kayserisporu donio svojim drugim golom samo pet minuta kasnije.

Furkan Özçal je u 66. minuti povisio na 3:1, a četvrti gol za tursku ekipu bio je djelo Abdulkadira Özgena. Konačnih 5:1 postavio je Özçal svojim drugim golom na susretu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti