Dva gola Mahmutovića u ubjedljivoj pobjedi Teplica

Teplice ubjedljive

Dva gola Mahmutovića u ubjedljivoj pobjedi Teplica

Midhat Šljivak

Fudbaleri Teplica ubjedljivo su danas savladali u prijateljskom susretu ekipu Bohemiansa iz Praga sa 7:1, a ponovo je raspoložen za davanje golova bio Aidin Mahmutović.

Teplice su do vodstva stigle u 21. minuti, a upravo je strijelac bio bh. internaconalac Mahmutović. Samo minut kasnije novi gol u mreži Bohemiansa. Za 2:0 je pogodio Vachousek.

Bohemians je u 24. minuti preko Faltusa smanjio na 2:1, ali je Mahmutović svojim drugim golom u 37. minuti povećao prednost na poluvremenu na 3:1.

U nastavku susreta još četiri gola u mreži Bohemiansa. Vuch je golovima u 63. i 78. minuti povećao rezultat na 5:1, da bi potom Hosek i Jindracek golovima u 80. i 82. minuti susreta postavili konačan rezultat od 7:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.