Dva igrača Sarajeva na posudbi u Podgrmeču

Abdihodžić i Čulov na posudbi

Dva igrača Sarajeva na posudbi u Podgrmeču

M. Šljivak

Ekipa Sarajeva posudila je do kraja sezone dvojicu fudbalera Podgrmeču iz Sanskog Mosta. 

Narednu polusezonu će dres Podgrmeča nositi 22-godišnji golman Almin Abdihodžić, te 19-godišnji Alija Čulov. 

"Jako lijepi trenuci vežu me za Sarajevo i zaista, čast je biti dio ovoga kluba. Zahvalio bih se na mogućnosti da narednih pola godine provedem na posudbi, kako bih što više minuta proveo na terenu, jer, ipak, u mojim godinama to je najvažnije, pa se nadam da ću naredni period iskoristiti što je bolje moguće", kazao je Abdihodžić za službenu stranicu ekipe s Koševa.

Ovakvim raspletom situacije zadovoljan je i Čulov.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U narednih pola godine želim maksimalno raditi, kako bih igrački što više napredovao. Nadam se da ću dati doprinos u dobrim rezultatima Podgrmeča u proljetnim dijelu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine. Sretan sam što ću igrati više, jer to je ono što mi treba", istakao je mladi fudbaler.

Podgrmeč nakon prvog dijela sezone zauzima 13. poziciju sa 14 bodova u Prvoj ligi Federacije.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.