Dva lica Banjalučana

Nakon dva kola proljetnog dijela sezone

Dva lica Banjalučana

Banjalučki Borac loše je počeo sezonu, porazom na svom terenu od Zrinjskog (1:2), ali su to donekle nadoknadili remijem (1:1) na gostovanju kod Orašja.

Zrinjski je u ovom trenutku vjerovatno najkvalitetnija ekipe Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine, ali Banjalučani ipak smatraju da su u duelu sa Mostarcima mogli više. Međutim, šta je tu je. Trenera Vladu Jagodića ohrabruje činjenica da su njegovi izabranici odigrali dobro u duelu sa Orašjem.

-    Pokazali smo dva lica u prva dva susreta proljetnog dijela sezone. Protiv Zrinjskog smo igrali u svojevrsnom grču i to se itekako osjetilo na igri. Međutim, u prošlom kolu protiv Orašja ekipa je pokazala da ima kvalitetu. Veoma sam zadovoljan načinom na koji smo odigrali susret u Orašju, kazao je trener Banjalučana Vlado Jagodić.

U narednom, 18. kolu Premijer fudbalske lige BiH, Borac će u Banja Luci dočekati ekipu trebinjskog Leotara i pokušati se osvetiti za poraz iz prvog dijela sezone kada su na Policama poraženi sa 0:2.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.