"Dva naivno primljena pogotka su presudila"

Nestorović nezadovoljan nakon novog poraza

"Dva naivno primljena pogotka su presudila"

S. Mlaćo

zvijezda 09 jučer je pred svojim navijačima upisala sedmi poraz ove sezone. Tri boda iz Ugljevika nose nogometaši Mladosti iz Doboja kod Kaknja koji su bili mnogo bolji rival i na kraju zasluženo slavili. 

Zvijezda 09 je tako u dva protekla domaća meča propustila priliku da dođe do prve pobjede, te će do kraja sezone voditi grčevitu borbu za opstanak.

"Mogu da komnetarišem prvo poluvrijeme i dva naivna primljena gola koja su okrenula utakmicu u drugom smjeru. Nismo očekivali da primimo golove u ranoj fazi i vidjelo se da nogometaši ne mogu da podnesu tempo subota - srijeda - subota. Krenuli smo ofanzivnije u drugom poluvremenu, imali par idealnih šansi, a Mladost je u tom dijelu imala na kontre dvije - tri izgledne šanse. Sve u svemu, čestitam kolegi Zildžoviću na pobjedi, te ekipi Mladosti. Ne smijemo na ovome stati, u pauzi ćemo pokušati da se konsolidujemo", kazao je šef struke Zvijezde 09 Darko Nestorović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi