Dva najveća španska kluba borit će se za Pjanićev potpis

Real i Barcelona žele Rominog veznjaka

Dva najveća španska kluba borit će se za Pjanićev potpis

Edmir Škorić

Romin veznjak, bh. reprezentativac Miralem Pjanić, na meti je dva najveća španska kluba. 

Portal Football-Espana.net, pozivajući se na francuske medije, navodi kako je Pjanić želja i madridskog Reala i Barcelone, te da će španski velikani voditi bitku za potpis bh. reprezentativac na ljeto.

Pjanić je impersionirao svojim igrama na Olimoicu ove sezone i Rimljani će teško zadržati mladog, 23-godišnjeg dragulja.

Klub koji bude želio otkupiti njegov ugovor, morat će Romi isplatiti najmanje 18 miliona eura, a osim Barce i Reala, Pjanić se povezuje i s Milanom, te engleskim klubovima Manchester Cityjem i Tottenhamom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije