Dva poznata imena u trci za trenera tima iz Etno sela Stanišići

Babić ili Batak na klupi Zvijezde 09

Dva poznata imena u trci za trenera tima iz Etno sela Stanišići

E. Škorić

U proljetni dio sezone ekipa Zvijezde 09 ući sa novim trenerom, ali cilj kluba i dalje ostaje plasman u Premijer ligu BiH.

U narednih par dana biće jasno i ko će sedeti na klupi tima iz Etno sela Stanišići, a u igri su Branko ,,Sosa“ Babić i Radoslav Batak. Uprava kluba će sa njima obaviti razgovore, nakon čega će donijeti odluku o novom treneru.

U svojoj trenerskoj karijeri Branko ,,Sosa“ Babić je trenirao Čukarički, OFK Beograd, Budućnost iz Podgorice, Vojvodinu, Persis i Gjeongnam. Sa ekipom Vojvodine je prije tri sezone osvojio Kup Srbije, a pod njegovom ,,dirigentskom palicom“ su se rađala neka od imena velikih imena srbijanskog fudbala i neki od sadašnjih reprezentativaca Srbije.

Nakon uspešne igračke karijere tokom koje je igrao za Vojvodinu, Dinamo iz Moskve, Ankaru, Antaliju, Mogren i Tobol, te zabeležio 25 nastupa za reprezentaciju Crne Gore Radoslav Batak se sa velikim uspehom nastavio baviti trenerskim poslom. Pripada mlađoj generaciji trenera, a u dosadašnjoj karijeri radio je u Buriramu, Sisaketu i Vojvodini.

Oba trenera su dobro poznata na ovim prostorima i posjeduju pro-licence, a njihovim angažovanjem klub iz Etno sela Atnišići pokazuje da želi jednim ozbiljnim i kvalitetnim radom da stigne do Premijer lige BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi